Onsite print af navneskilte & ind - og udtjekning

Vi har samlet ekspertiserne i et nyt koncept, hvor vi sammen med Kongresartikler.dk tilbyder dig hurtig onsite-udskrivning af navneskilte samtidig med ind - og udtjekning af dine deltagere. 

Det er bæredygtigt, da du kun udskriver navneskilte for dem, der ankommer og du kan undgå plastiklommerne. Og du bliver naturligvis fri for at printe navenskiltene på forhånd eller bede deltagerne om selv at medbringe dem. Samt du har styr på deltagerne med vores ind - og udtjekning funktion og kan på den måde overholde myndighedernes anbefalinger om maks antal deltagere under samme tag - og eventuelt i hvert lokale. 

Hvad kræver set-uppet med onsite print af navneskilte?

Alt du behøver for at kunne printe navneskilte på dagen er adgang til vores system med navneskiltsopsætning og vores specifikke onsite-print software. Samt adgang til vores app via smartphone (Android og iPhone) tablet eller iPad. Og leje (eller købe) af Brother printere til formålet samt navneskilte og nøglesnore.

Har du et tilmeldingssystem i forvejen? Ja, så behøver du faktisk ikke at skifte. Du kan godt "nøjes" med at bruge vores onsite print funktion. Du skal blot importere deltagerlisten til vores system og bruge navneskiltsskabelonen. Du vælger hvilke deltagerinformationer, der skal overføres, samt logo og evt. QR-kode. 

Men du kan naturligvis også bruge ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem til at indhente tilmeldingerne. Og bruger du dette, ja, så er softwaren til opsætning af navneskilte og onsite-print af navneskiltene faktisk gratis.

Lev (også) op til myndighedernes krav med Check-in & Check-out

Vil du vide hvem - og hvor mange deltagere, der er ankommet? Som del af vores onsite print af navneskilte har du også mulighed for at scanne dine deltagere ind og ud.

Når deltagerne ankommer, viser de deres personlige QR-kode, som de har modtaget via vores beskedsystem. Personalet scanner deltagernes QR-koder via ConferenceCommunicator app, hvorved navneskiltene straks udskrives - samtidig med at deltagerne ankomstregistreres. Du kan også scanne deltagerne ud igen, når de går hjem. Samt scanne deltagerne ind og ud i de enkelte konferencelokaler, for hvert spor/workshop.

Med ConferenceCommunicator Check-in & Check-out funktion kan du herved sikre dig, at du hele tiden ved hvor mange deltagere, der er på et givent tidspunkt. Og du kan fremvise dokumentation, hvis du skulle have behov herfor.

tilmeldingssystem, billetsystem

Interesseret i ConferenceCommunicator Tilmeldings - og billetsystem?

ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem er et fleksibelt online tilmelding – og billetsystem, til at håndtere tilmeldinger til hvilke som helst events. Med eller uden betaling. Og med brug af simple eller avancerede funktioner.

Du skræddersyr tilmeldingsformularen til at indhente præcis de deltagerinformationer, som du har behov for. Og du bruger billet - og betalingssystemet, hvis du tager betaling for din event - med mulighed for at generere forskellige billettyper.

Tilmeldingssystemet indeholder også generering og on-site udskrivning af navneskilte, check-in og check-ud af deltagerne, samt planlægning af bord - eller teaminddeling.

For en komplet liste over Tilmeldingssystemets funktioner, klik venligst på linket nedenfor.

Se Tilmeldingssystem


Hvad koster vores onsite udskrivning af navneskilte og tilmeldingssystem?

Har du kun behov for onsite print af navneskilte?
Hvis du har dit eget tilmeldingssystem og ikke ser nogen grund til at skifte, ja, så kan du faktisk nøjes med at købe adgang til vores onsite print af navneskilte & ind - og udtjekningssystem.

Pris-eksempel: 10.000 kr (eks moms) for årslicens med adgang op til 3000 deltagere samlet set. Med gratis support.

Ønsker du også vores tilmeldingssystem?
Vælger du at købe licens til vores tilmeldingssystem til indhentning af tilmeldinger, ja, så er onsite print af navneskilte & check-in og check-out faktisk gratis.

Vores Tilmeldingssystem inkluderer tilmeldingssite, onsite navneskiltsudskrivning, Check-in & Check-Out, bordplan og beskedsystem.

Typiske priser rangerer fra 14.995 kr. - 24.995 kr. (ekskl. moms) for adgang til årslicens med oprettelse af flere events. Vælger du også vores event-app er der væsentlig rabat ved samtidig køb af Tilmeldingssystem og EventApp. 

Ønsker du et tilbud til lige dit behov?
Kontakt Jeannette Eis, salgs & marketingsansvarlig, på tlf: 424 646 03 eller jeannette@sortkaffe.com

Se Kontaktdetaljer

Hvad koster navneskilte og printer?

Vi samarbejder med Kongresartikler.dk, som forhandler Brother printere til onsite udskrivning af navneskiltene, samt leverer dansk producerede navneskilte og nøglesnore (Priser opgivet i dkr. ekskl. moms):

Brother printer
Køb af Sort/Hvid printer (TD4520DN) inkl. ekstern rulleholder: 4.539 kr./pr. stk. 
Leje af Brother printer pr. arrangement (op til 2 dages varighed): inkl. rulleholder, pr. printer: 500 kr. 

Thermo navneskilte (ruller á 500 stk.)
v./ 1 rulle: 1.250 kr./pr. rulle
v./ 2 ruller: 1.187,50 kr./pr. rulle
v./ 6 ruller: 1.125 kr./pr. rulle

Kontaktinformationer til Kongresartikler.dk:
Tlf.: +45 43 62 32 10, e-mail: info@kongresartikler.dk

Se Kongresartikler.dk