Online tilmelding, tilmeldingssystem

Få 100% styr på tilmeldingerne med ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem

Med ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem får du 100% styr på dine online tilmeldinger, samtidig med at du sparer tid. Dine deltagere tilmelder sig let dit event, og du har til enhver tid det fulde overblik. Samt du kan danne bordplaner, ankomstscanne deltagerne og udskrive navneskilte. Til din konference,  medarbejderevent, netværksevent, messe...

Med ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem får du fordele som:

Fleksibelt tilmeldingssite 

Skræddersy dit tilmeldingssite og indhent de deltagerdata, som du ønsker

Egen branding

Brand dit tilmeldingssite i egne farver, fonte og billeder (+ evt. eget URL)

Tidsbesparende og effektivt

Spar tid i din eventplanlægning med automatisering af tilmeldinger

Fuldt overblik

Bevar til enhver tid det fulde overblik over tilmeldte, afmeldte og venteliste

Styr på persondata

Behandle persondata i overensstemmelse med GDPR og databeskyttelsesloven

Komplet tilmeldingssystem

+ betaling, bordplanlægning, navneskilte og ankomstscanning

Med ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem får du adgang til disse funktioner:

Tilmeldingsformular

Opsæt en eller flere tilmeldingsformularer til indhentning af tilmeldinger

Beskedsystem

Send automatisk bekræftelsesmail samt nye e-mails og evt. sms-beskeder

Ankomstscanning

Scan og registrer dine deltagere ved ankomst og evt. igen ved spor eller workshop

Administrationssystem

Opsæt nemt dit online tilmeldingssystem med kopi og skabeloner

Du får også disse (fede) udvidede funktioner med:

Invitationer

Inviter bestemte deltagere til din event via invitationsmail og link til tilmeldingssite

Godkend tilmeldinger

Godkend eller afvis tilmeldinger til din event hvis du screener dine deltagere

Bordplanlægning og Teaminddeling

Placér og inddel dine deltagere i borde eller i teams

Navneskilt

Opsæt navneskilt i det ønskede format og med felter som navn, titel, firma etc.

Og du kan tilkøbe disse (eftertragtede) funktioner:

Onsite print af navneskilte

Scan deltagerne ved ankomst og print straks deres navneskilte onsite

Produktmodul og betaling

Opsæt produktmodulet med de priser og betalingsform, som du ønsker

Hvorfor er vores kunder glade for samarbejdet med os - hvad siger de?

Se mere her

Teknologi gøres letforståeligt

- Attendwise er gode til at gøre teknologi letforståeligt, og de lytter til vores behov og input. Vi kan nemt og hurtigt komme i kontakt med teamet, og vi har fra dag et oplevet rigtig god support.

Olina Jægergaard, Kursuslex

Service og support er i top

- Vi er yderst tilfredse med samarbejdet med Attendwise. Service og support er i top, og ConferenceCommunicator er meget simpel og brugervenlig og fungerer upåklageligt.

Anne Platz Kjeldgaard, Dansk HR

Reagerer hurtigt på forespørgsler

- Vi oplever Attendwise som en leverandør, der reagerer hurtigt på vores forespørgsler og input, som er yderst vigtigt for at vi kan komme hurtigt videre i vores planlægning af Landsmødet.

Taja Lindby, Dansk Fjernvarme.

Hør hvorfor Kursuslex er glade for samarbejdet med os

Olina Jægergaard, Direktør i Kursuslex, fremhæver at vi er gode til at gøre teknologi let forståeligt, og at vi i høj grad lytter til deres behov og input. Hvis du har 3 minutter, så klik blot på videoen og hør hvad Olina siger...

Har du spørgsmål? Eller ønsker du en kort demo af Tilmeldingssystemet og en gratis guide?

Kontakt Attendwise på: tlf.nr.:70 230 234 el. e-mail: kontakt@attendwise.com. Eller klik på Book en demo, så kontakter vi dig.

Book en demo-visning.

Skal vi gennemgå vores tilmeldingssystem? Så book en personlig demo, hvor vi selvfølgelig tager udgangspunkt i lige dine behov samtidig med en kort gennemgang

Book en demo

Hent din gratis kvikguide

Ønsker du konkrete tips til, hvordan du får styr på dine deltagere og optimerer eventplanlægningen? Så hent guiden: "Sådan får du 100% styr på dine tilmeldinger"

Hent min guide

Hvad koster ConferenceCommunicator, og hvilke services tilbyder vi?

Hvad koster ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem?

Vi tilbyder dig adgang til ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem året rundt, uanset om du holder én event eller flere events om året. Prisen inkluderer gratis support til en superbruger samt ubegrænset administratorkonti. 

Priseksempler for Tilmeldingssystemet (dkr. ekskl.moms)*:

  •  <   4.000 deltagere/år: 19.995/år
  •  <   5.000 deltagere/år: 24.995/år
  •  < 10.000 deltagere/år: 29.995/år

*Ekskl. produktmodul/betalingsløsning og onsite print af navneskilte.

Hvilke services tilbyder vi sammen med Tilmeldingssystemet?

Vi tilbyder dig forskellige services som gratis introduktion til - og support i administrationssystemet. Vi tilbyder også onsite support med vores tilstedeværelse under dit event samt indholdsservice, hvor vi opsætter dit tilmeldingssite for dig.

Vi tilbyder services som:

  • Introduktion og support i administrationssystemet
  • Onsite support med vor tilstedeværelse
  • Indholdsservice med opsætning og projektsparing

Kontakt os for en dialog om hvilke services, der giver mening for dig.

Vil du vide mere om ConferenceCommunicator Tilmeldingsystem?

Hvis du vil vide lidt mere om, hvad du kan med ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem, så læs videre nedenfor. Eller er du mere nysgerrig på vores Q & A for ofte stillede spørgsmål til vores Tilmeldingssystem? Så klik på knappen Gå til Q & A.

Gå til Q & A

 


Indhent præcis de deltagerinformationer, som du ønsker

Med vores fleksible tilmeldingssystem opsætter og skræddersyr du din tilmeldingsformular til at indhente præcis de deltagerinformationer, som du har behov for. Brug tekstfelter, drop-down menuer og radio-button samt samtykkefelt.

Du kan have flere forskellige tilmeldingssites tilknyttet samme event, hvis du har behov for at indhente forskellige data fra dine deltagere samt udstillere. 


Inviter udvalgte deltagere og gør tilmeldingen lettere

Du kan udsende personlige og direkte invitationer til udvalgte deltagere. Du importerer blot dine deltagere og sender en mailbesked fra vores eventsystem med direkte link til tilmeldingssitet. Du vælger om nogle af felterne skal være præudfyldte (som navn og firma), mens andre felter skal de selv udfylde. 

Du kan endda bede deltagerne om at tage aktiv stilling til om de vil tilmelde sig eller afmelde sig via tilmeldingssitet.


Send bekræftelsesmail og personlige e-mailbeskeder

Med ConferenceCommunicator Beskedsystem sender du deltagerne en bekræftelsesmail, som de modtager automatisk, efter at de har tilmeldt sig. Heri skriver du en "Mange tak for din tilmeldng til.." e-mail, samt systemet medsender deltagernes indtastede informationer.

Du sender løbende e-mails fra beskedsystemet med ny information vedrørende dit event, enten med det samme eller med tidsstyring til udsendelse på bestemte tidspunkter. Du medsender deltagernes QR-kode eller navneskilt. Du udvælger de deltagere, du ønsker at sende e-mails til. Nogle gange er det alle på din deltagerliste, andre gange er det udvalgte deltagere, f.eks. om de er tilmeldte, afmeldte eller på venteliste.


Opsæt produktmodulet og betalingsløsningen, som du ønsker

Hvis du tager betaling for din event, kan du opsætte produktmodulet med lige de produkter og priser, som du har behov for. Du tager måske en pris for dag 1 og en anden pris for dag 2. Måske har du også et produkt, der er afhængigt af et andet. Som en middag, som man kun kan købe, hvis man køber adgang til dag 1.

Du tilknytter den betalingsform, som du ønsker: faktura, EAN faktura eller kreditkort. Du kan benytte early bird priser og bruge rabatkoder. Du modtager selv den direkte betalingen. Attendwise håndterer ikke betalingen på dine vegne.


Opsæt navneskilte direkte fra eventsystemet og udskriv onsite

Du opsætter og genererer navneskilte direkte fra eventsystemet med den størrelse og opsætning, som du ønsker. Samt overfører automatisk felter som navn, titel og firma, samt personlig QR-kode.

Du vælger, om du ønsker at printe navneskiltene på forhånd eller medsende dem i e-mail til deltagerne. Eller om du ønsker at gøre brug af onsite print af navneskiltene, hvor navneskiltene først printes når deltagerne ankomstscannes.


Scan deltagerne ved ankomst og spor

Scan deltagernes personlige QR-kode ved ankomst til din event med event app´en. Bruger du onsite print af navneskilte, bliver deltagernes navneskilte printet ud samtidigt. 

Du kan checke deltagerne ind til de forskellige spor og workshops. Du kan også checke deltagerne ud, når de går. Alt du behøver er en smartphone eller iPad til scanning. Du bestemmer, om I skal have personale, der skal scanne deltagerne eller om deltagerne selv skal checke ind via self-check-in stations.


Placer dine deltagere ved borde eller i teams

Hvis du har behov for at sammensætte dine deltagere ved borde eller i teams, kan du planlægge sammensætningen via vores seating system. Du opretter blot de borde eller teams, som du ønsker, og med de antal pladser, du har behov for.

Du har da det fulde overblik over hvem, der sidder hvor eller i hvilke teams, de er inddelt i. Samt du kan overføre bordnummeret til deltagernes navneskilt og de kan også se deres bord - eller teamnummer i deres personlige profil i event app´en.


Generer alle de deltagerlister, du ønsker

Hvis du har behov for det, kan du selvfølgelig godt genererer flere forskellige deltagerlister ud fra vores Tilmeldingssystem. Du har jo ofte brug for at indhente forskellige informationer og have særskilte lister fra dine deltagere, som hvis du har almindelige deltagere, studerende og VIP's. Samt udstillere og oplægsholdere.

Du ønsker måske også at fremvise nogle af listerne. Og du kan bede om deltagernes accept og samtykke, til at vise dem på en offentlig deltagerliste.


Administrer nemt dit tilmeldingssite 

Du opsætter dit tilmeldingssite præcis som du ønsker det i vores administrationssystem. Samt du holder styr på dine deltagere med indblik om hvem og hvor mange, der er tilmeldte, afmeldte eller på venteliste.

Du skaber dine egne tilmeldingsskabeloner med kopiering og redigering til næste event, og I kan oprette så mange administartor-konti, som I ønsker.

Har du spørgsmål? Eller ønsker du en kort demo af Tilmeldingssystemet og en gratis guide?

Kontakt os straks på: tlf.nr.:70 230 234 el. e-mail: kontakt@attendwise.com. Eller klik på Book en demo, så kontakter vi dig.

Hent din gratis guide

Gå ikke glip af vores gratis guide til, hvordan du får styr på dine deltagere med et tilmeldingssystem 

Hent en guide

Book en demo-visning 

Book en demo af vores tilmeldingssystem, hvor vi selvfølgelig gennemgår dine behov samtidig med en kort gennemgang

Book en demo

Se Q & A for ofte stillede spørgsmål til vores tilmeldingssystem - mange arrangører har de samme spørgsmål


Q & A for ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem - ofte stillede spørgsmål

Mange eventarrangører har de samme spørgsmål til vores Tilmeldings - og eventsystem. Spørgsmål som er helt naturlige at stille som led i deres undersøgelser om ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem kan være en løsning til deres behov. Nedenfor opridser vi de spørgsmål og svar, som vi ofte modtager og afgiver. Måske kan du finde svar til nogle af dine spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kontakt os gerne... 


1. Kan jeg få eget branded tilmeldingssite med egne farver, billede og logo?

Ja, du får selvfølgelig dit tilmeldingssite i jeres egne farver og fonte, samt billede og logo. Holder du flere events, som har forskellige farveudtryk, ja, så kan du blot opsætte de forskellige farver, du ønsker for hvert event og tilmeldingssite. 

 

2. Kan jeg skræddersy tilmeldingssitet til at indhente præcis de deltagerdata, vi ønsker?

Ja, du opsætter tilmeldingssitet til at indhente præcis de deltagerinformationer, der er relevante for din event. Holder du flere events, ja, så tilpasser du naturligvis hver formular til hvert event. Der kan jo være forskel på, hvad du ønsker at indhente af informationer.

 

3. Hvilke deltagerdata og på hvilken måde kan jeg indsamle deltagerdata?

Du kan indhente hvilke som helst deltagerdata, som basisinformationer som navn, titel, firma, e-mail og telefonnummer. Samt evt. land, afdeling, branche og interesser. Du kan også indhente præferencer og valg for hotel, mad og transport. Du kan indhente data på forskellige måder - via tekstfelter, afkrydsning, drop-down eller radio button.

 

4. Kan en deltager tilmelde andre deltagere på deres vegne?

Ja, du kan sætte tilmeldingssystemet op til at kunne håndtere tilmelding af flere personer på en gang. En deltager kan tilmelde sig selv og andre på én gang, eller en person kan blot tilmelde andre på deres vegne. Personen vælger hvem, der skal have tilmeldingsbekræftelsen og evt. QR-koderne eller navneskiltene.

 

5. Kan jeg oprette flere forskellige tilmeldingssites til samme event?

Ja, du kan godt oprette og tilknytte flere forskellige tilmeldingsformularer og tilmeldingssites til samme event. I nogle tilfælde har du jo brug for at indhente forskellige informationer fra dine deltagere, som hvis du har almindelige deltagere, studerende, VIP's og udstillere.

 

6. Kan jeg kopiere tilmeldingsites - eller skal jeg oprette et site forfra hver gang?

Du skal ikke begynde forfra hver gang, du skal oprette et nyt tilmeldingssite. Du kan selvfølgelig kopiere og redigere i dine tilmeldingsformularer og tilmeldingssites, så du netop ikke skal begynde forfra. Du kan endda både kopiere hvert event med alt indhold, og du kan kopiere hver tilmeldinsgformular.

 

7. Kan mine deltagere først tilmelde sig hele eventet og senere tilmelde sig workshops og spor?

Ja, du kan sagtens lade dine deltagere registrere sig med deres data og tilmelde sig eventet først, og senere give dem adgang til at kunne tilmelde sig spor eller workshop via tilmeldingssitet. Da du jo oftest først har programmet på plads senere.

 

8. Kan jeg udsende invitationer til specifikke personer med præ-udfyldte felter?

Ja, du kan godt invitere bestemte deltagere via tilmeldings - og beskedsystemet. Du importerer deltagerne til tilmeldingssystemet og udsender en invitationsmail med link til deltagerens personlige tilmeldingsformular. De kan eventuelt udfylde flere felter eller straks klikke Tilmeld. Du kan hermed begrænse tilmelding til bestemte inviterede.

 

9. Kan jeg sætte tilmeldingssitet op til at registrere om deltagerne ønsker at tilmelde sig eller afmelde sig?

Ja, hvis du ønsker, at deltagerne skal tage et bevidst valg om de ønsker at komme til dit event eller ikke. Så kan du blot importere deres deltagerdata til tilmeldingssystemet og invitere dem med link til tilmeldingssitet. Her kan de så bekræfte deres tilmelding eller afmelde sig. 

 

10. Kan jeg sørge for at få indhentet samtykke til at vise deltageren på en deltagerliste?

Ja, du kan via tilmeldingsformularen indhente et aktivt samtykke, hvor deltageren selv vælger om han/hun ønsker at vises på en offentlig deltagerliste. Hvis du også bruger ConferenceCommunicator Event App, kan du vise deltagerlisten deri, som kun består af de deltagere, der har sagt ja til det.

 

11. Kan jeg indhente forhåndsregistreringer til godkendelse inden de bliver tilmeldt?

Ja, du kan godt opsætte Tilmeldingssystemet til at kunne håndtere forhåndsregistreringer uden en endelig tilmelding. Normalvis bruges denne funktionalitet, hvis arrangørene ønsker at godkende (eller afvise) deltagernes registrering inden, de bliver endelig tilmeldt.

 

12. Hvordan får jeg overblik over mine deltagere mht. tilmelding, afmelding, ankomst?

Du kan via administrationssystemet til enhver tid danne dig et overblik over hvem og hvor mange deltagere, der har tilmeldt sig dit event, og eventuelt afmeldt sig eller på venteliste. Du kan med fordel scanne deltagernes QR-kode ved ankomst og eventuelt også ved workshop eller spor. Herved har I fuld status og overblik over jeres deltagere.

 

13. Kan jeg opsætte produkter med priser og tage imod betaling?

Ja, via vores produktmodul og betalingsløsning kan du opsætte de produkter og priser som du ønsker. Du vælger om du ønsker at bruge eget fakturasystem eller ConferenceCommunicator´s fakturasystem. Samt om du ønsker at bruge EAN faktura og/eller betalingskort. 

 

14. Kan jeg opsætte Early Bird priser og kan jeg bruge rabatkoder?

Ja, du kan opsætte Early Bird priser med en reduceret pris til en vis dato, hvorefter deadline prisen automatisk opjusteres til den pris, du har sat til derefter. Du kan også godt oprette rabatkoder med rabatpriser, hvis du f.eks. ønsker at kunne give reduceret priser til dine samarbejdspartnere. Du kan endda give dem begrænset reduceret billetter, og derefter henvise dem til den almindelige pris.

 

15. Modtager og håndterer Attendwise betalingen på vores vegne?

Nej, det gør vi ikke. Attendwise er blot softwareleverandør af ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem med mulighed for at opsætte produktmodul med priser og registrering af tilmeldinger. Men arrangøern modtager selv direkte betalingen og kan i vores produktmodul sammenholde og tjekke registreringerne af med indgående betalinger hos arrangøren selv.

 

16. Kan jeg tracke hvilke samarbejdspartnere, der giver flest tilmeldinger?

Ja, hvis I er flere partnere, som samarbejder om et event, kan du godt oprette partner-specifikke tilmeldingslinks, så du kan spore fra hvem dine tilmeldinger kommer fra. Du ser hermed hvem af dine samarbejdspartnere, der genererer flest deltagere.

 

17. Kan jeg sammensætte bordplaner ud fra Tilmeldingssystemet - og hvordan?

Ja, du kan i vores tilmeldingssystem oprette det antal borde, du ønsker med det antal deltagere, der kan sidde ved hvert bord. Du tildeler dine deltagere de borde, de skal sidde ved ud fra deltagerlisten. Du undgår selvfølgelig dobbeltbooking. Du kan vise bordnummeret på deltagerens navneskilt og i event app´en via deltagerens personlige profil.

 

18. Kan jeg opsætte navneskilte via Tilmeldingssystemet og kan de udskrives onsite?

Ja, du kan opsætte navneskiltet i et af systemets skabeloner, eller du kan udforme din egen skabelon. Du vælger de deltagerinformationer, som du ønsker automatisk overført fra tilmeldingsformularen til navneskiltet, inklusiv logo og eventuelt QR-kode. Du bestemmer om navneskiltene først skal udskrives onsite ved deltagernes ankomst eller om du ønsker at printe dem på forhånd - eller medsende som PDF til deltagerne.

 

19. Hvordan modtager deltagerne deres navneskilte?

Du kan vælge at medsende navneskiltet til deltageren i e-mail eller printe alle navenskiltene ud i en omgang, som du lægger klar til afhentining på dagen for eventen. Eller du kan bruge onsite print af navneskilte, hvor deltagerens navneskilt printes ud på selve dagen for eventet ved ankomst. personalet scanner deltagerens QR-kode.

 

20 . Hvordan sikrer jeg mig, at jeg overholder GDPR i forbindelse med indhentning af tilmeldinger? 

Der er både procesmæssige og tekniske foranstaltninger, der gør sig gældende i forbindelse med indsamling og behandling af persondata. Vær bevidst om hvilke informationer, du ønsker at indhente og hvorfor. Husk at udform dine tilmeldingsbetingelser korrekt. Vi leverer gerne en skabelon. Sæt vores eventsystem op til at slette deltagerdata efter en vis dato. Og så har vi som databehandler og I som dataansvarlig naturligvis underskrevet en databehandlerkontrakt, som lever op til GDPR og Databeskyttelsesforordningen.

X

Har du spørgsmål?

Kontakt Jeannette på
tlf.nr.: 42464603 eller
je@attendwise.com


Kontakt os

Kontakt Jeannette

Har du spørgsmål om ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem? Eller spørgsmål om vores andre funktioner i ConferenceCommunicator Eventsystem?

Ring til Jeannette Eis på (+45) 424 646 03 eller e-mail hende på je@attendwise.com.

Eller se en kort gennemgang af alle vores moduler og funktioner.

Se alle moduler