Hvem er Attendwise og hvad driver os?

Attendwise ApS er et dansk softwarefirma, der udvikler og markedsfører eventplatformen ConferenceCommunicator, samt den digtale gæsteregistrering Guestbook. Med navnet Attendwise ønsker vi at signalere, at vi gør møder og events smarte med vores digitale løsninger og services. 

Vores mission er at digitalisere eventbranchen for eventarrangører, som ønsker at spare tid og give øget værditilbud til deres deltagere og ustillere

 

Vores Vision er at blive eventarrangørenes foretrukne samarbejdspartner, når de skal bruge digitale eventværktøjer og eventplatform til deres events

 


Hvem står bag Attendwise og ConferenceCommunicator?

Bag Attendwise står ejerne Mikael Klante, CTO, og Jeannette Eis, CEO & Salgs - og marketingansvarlig. Vi brænder for vores mission om at digitalisere eventbranchen til at skabe værdi for alle parter, og vores vision om at være eventarrangørenes foretrukne samarbejdspartner.


Hvad driver os og hvad er vores historie?

Det der driver os i Attendwise er ganske enkelt at levere en super god eventplatform, som løser et behov, samt at yde en god service. Vi har altid formålet for øje. At vi med vores eventplatform ConferenceCommunicator skal skabe værdi for dig som arrangør samt for dine deltagere og udstillere. Der er ingen tvivl om, at vi er passioneret omkring, det vi laver. Det vil du kunne mærke. 

Vi hviler ikke på laubærene men har konstant fokus på videreudvikling og optimering af ConferenceCommunicator i tæt samarbejde med vores kunder. Vi går ind for co-creation mellem os og vores kunder, og vi yder den form for service, som den enkelte har brug for.

Firmaet blev stiftet i 2011 som et softwarefirma, der udviklede kunde-specifikke apps efter behov. Men på baggrund af en kundecase med Aarhus Kommune om udvikling af en event app, besluttede vi os for at gå fra at være en "almindelig" softwareleverandør til at udvikle og markedsføre vores licensbaseret løsning ConferenceCommunicator. Vi har igennem årene konstant videreudviklet, så vi i dag tilbyder en komplet alt-i-en eventplatform. 

Attendwise så dagens lys i 2011. Dengang hed vi Sortkaffe Aps, hvor vi udviklede skræddersyede apps og webløsninger til SFO´er, museer og kommuner, bl.a. en kursus-app til Børn & Unge i Århus kommune

ConferenceCommunicator Event App blev udviklet i den spæde start i 2014 med udgangspunkt i casen med Århus Kommune' s kursus-app. Vi har sidenhen videreudviklet app´en til konferencer og messer

ConferenceCommunicator alt-i-en eventplatform så sin start i 2015 med udvidelse af flere moduler og funktioner. Da vi hurtigt blev klogere på eventarrangørenes behov for en samlet eventplatform 

Eventplatform til professionelle events. I takt med flere og flere kunder står ConferenceCommunicator i dag som et sammenhængende eventsystem til alle slags professionelle events 

Mikael Klante - CTO & Partner

Mikael er Attendwise' s CTO og hovedarkitekt bag løsningerne. Han har mere end 25 års erfaring med systemudvikling og projektstyring af digitale løsninger. Før han stiftede Attendwise har han, som tidligere online chef i et reklamebureau, løst en række webopgaver for store erhvervskunder.

Mikael er god til at omsætte kundernes input og behov til brugbare tekniske løsninger. Han er kendt for at løse tingene hurtigt. Han kan ikke lide lange 2-do lister. Der skal eksekveres! Der går derfor ikke lang tid fra idé og input til udvikling og implementering.

 

Mikael Klante, teknisk ansvarlig

Jeannette Eis, salg

Jeannette Eis - CEO & Partner

Jeannette er Attendwise´s CEO og salgsansvarlig. Hun binder de forretningsmæssige mål sammen med Attendwise´s vision og mision, og står i spidsen for vores salgs - og marketingaktiviteter. Jeannette har en klar passion om at hjælpe eventarrangører med at planlægge og eksekvere events med eventsoftware som værktøj.

Jeannette går højt op i at Attendwise har et godt samarbejde med kunderne, og at behov og løsning stemmer overens. Hun bidrager også med inspiration, via blogindlæg og oplæg, om planlægning og eksekvering af events med eventteknologi som hjælp.