Event App, digitalt program

Saml hele dit event ned i lommen på dine deltagere med ConferenceCommunicator Event App

Med ConferenceCommunicator Event App og Konference App samler du al information om dit event ét sted. Du tilbyder dem let adgang til program, praktisk information, præsentationer, deltagerliste (+ udstillerliste), evaluering mv. Du øger også deltagerinvolvering med online spørgsmål og afstemning. Til din konference, medarbejderevent, netværksevent eller messe.

Med ConferenceCommunicator Event App får du fordele som:

Samling af information

Saml al information om dit event i din Event App

Fleksibel kommunikation

Kommunikér præcis det, du ønsker og som er relevant for jeres event

Bæredygtig kommunikation

Erstat det (tykke) trykte program med det digitale program i en event app

Øg deltagerinvolvering

Øg deltagerinvolvering med online spørgsmål og online afstemning

Egen branding

Brand jeres event app i jeres farver. Få evt. jeres egen branded white label app

Platformsuafhængig

Giv adgang til din event app til Android og iPhone brugere (+ mobilsite)

Med ConferenceCommunicator Event App får du adgang til funktioner som:

Menupunkter og indhold

Skræddersy din app med menuer, ikoner, billeder og indhold

Praktisk information

Vis praktisk information som transport og hotel på en overskuelig måde 

Personligt program

Vis programmet i dage, spor og temaer, samt personligt program 

Deltager - og oplægsholderliste

Vis deltagerlisten m. chatmulighed og oplægsholderlisten m. info

Du kan bruge disse funktioner til deltagerinvolvering:

Online spørgsmål og afstemning

Involvér deltagerne med online spørgsmål og online afstemning

Noter og præsentationer

Giv deltagerne mulighed for at skrive noter og downloade materiale

Push - og sms-beskeder

Udsend push-beskeder (og evt. sms´er,) når du vil informere om nyt

Online evaluering

Indhent nemt og hurtigt evaluering af dit event via event app´en

Samt disse funktioner til promovering af din messe og udstillere:

Bannerannoncering

Promover udstillere og sponsorer v. bannerannoncering og konkurrence

Udstillerliste og standplan

Præsenter udstillerne i en udstillerliste og interaktiv standplan

Hvorfor er vores kunder glade for samarbejdet om Event App´en - og hvad siger de om os?

Se mere her

Professionel og brugervenlig

- Vi er rigtig godt tilfredse med event app’en. Med app’en har vi en dynamisk planlægning, hvor vi kan ændre program og lokaler, også under konferencen, og straks er deltagerne opdateret. Den er meget professionel og brugervenlig, og Attendwise har et højt serviceniveau.

Sten Bønsing, Aalborg Universitet

Meget simpel og brugervenlig

- Vi tilbyder de besøgende adgang til event app’en, så de kan få et nemt og hurtigt overblik over program og udstillerliste. Event app´en er meget simpel og brugervenlig. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet med Attendwise. Service og support er i top.

Anne Platz Kjeldgaard, Dansk HR

Flittig brug af event app

- Vi har flere gange oplevet programændringer. Derfor er det smart, at programmet ligger digitalt i event app’en, så vi hurtigt kan tilpasse ændringer. Event app´en bliver downloadet og flittigt brugt af 93% af deltagerne. Vi er glade for at Attendwise reagerer hurtigt på vores input.

Taja Lindby, Dansk Fjernvarme

Hør hvad Dansk Fjernvarme siger om samarbejdet

Klik på videoen og hør hvad Kommunikationskonsulent Taja Lindby fra Dansk Fjernvarme, siger om samarbejdet med os. Det tager kun 3 minutter.

Taja fremhæver særligt den gode relation og gode sparring. Samt at deres event app bliver downloadet og flittigt brugt af 93% af deltagerne.

Har du spørgsmål? Eller ønsker du en kort demo af Event App´en og en gratis tjekliste?

Kontakt Attendwise på: tlf.nr.:70 230 234 el. e-mail: kontakt@attendwise.com. Eller klik på Book en demo, så kontakter vi dig.

Book en demo-visning 

Skal vi gennemgå vores Event App? Så book en personlig demo af vores Event App, hvor vi selvfølgelig tager udgangspunkt i dine behov samtidig med en kort gennemgang

Book en demo

Hent din gratis tjekliste

Ønsker du at blive klogere på overvejelserne bag om en event app kan give værdi til lige jeres event? Så hent "din tjekliste til de 7 vigtige beslutningsgrundlag..." 

Hent min tjekliste

Hvad koster ConferenceCommunicator, og hvilke services tilbyder vi?

Hvad koster ConferenceCommunicator Event App?

Vi tilbyder dig adgang til ConferenceCommunicator Event App året rundt, uanset om du holder én event eller flere events om året. Prisen inkluderer gratis support til en superbruger samt ubegrænset administratorkonti. 

Priseksempler for Event App (dkr. ekskl.moms)*:

<   500 deltagere/år:  19.995,-
 < 1000 deltagere/år:  24.995.-
 < 2000 deltagere/år:  29.995,-

*Ekskl. bannerannoncering, digital konkurrence og white label app.

Hvilke services tilbyder vi sammen med Event App´en?

Vi tilbyder dig forskellige services som gratis introduktion til - og support i administrationssystemet. Vi tilbyder også onsite support med vores tilstedeværelse under dit event samt indholdsservice og projektsparing, hvor vi opsætter din Event App for dig og hjælper dig med at komme i mål.

Vi tilbyder services som:

  • Introduktion og support i administrationssystemet
  • Onsite support med vor tilstedeværelse
  • Indholdsservice med opsætning og projektsparing

Kontakt os for en dialog om hvilke services, der giver mening for dig.

Vil du vide mere om ConferenceCommunicator Event App?

Hvis du vil vide lidt mere om hvad du kan med ConferenceCommunicator Event App, så læs videre nedenfor. Eller er du mere nysgerrig på vores Q & A for ofte stillede spørgsmål til vores Event App? Så klik på knappen Gå til Q & A.

Gå til Q & A

 


Saml al din information ét sted og kom ned i lommen

Med ConferenceCommunicator event app samler du al nyttig information om dit event ét sted og kommunikerer om dit event lige ned i lommen på dine deltagere. De får hermed let adgang til praktisk information, program, deltagerliste, udstillerliste og materiale med mere.

Med ConferenceCommunicator Event App har du en fleksibel kommunikationsløsning, som du skræddersyr til dit event med indhold, menupunkter, ikoner og billeder. Det bliver din konference app, kursus app, messe app eller netværksapp - alt efter eventtype.


Giv adgang til alle og sørg for opdateret indhold

Med ConferenceCommunicator Event App sikrer du dig, at alle dine deltagere får adgang til dit eventindhold, da app´en er platformsuafhængig. Deltagerne downloader event app´en til deres Android eller iPhone smartphone (eller tablet), og de kan også se indholdet via mobilsite. 

Den store fordel er, at ligeså snart du har oprettet indholdet, så er det tilgængeligt i event app´en. Også når du foretager ændringer i programmet. Du kan endda tidstyre indholdet og f.eks. sørge for at evalueringen først bliver tilgængelige i app'en, når eventet er slut. 


Vis hele programmet samt gør det personligt

Du viser hele dit program i event app´en. Uanset om det er et kort eller omfattende program. Du viser typisk programmet inddelt i dage, spor og workshops. Samt du giver deltagerne mulighed for at kunne sortere i programmet efter jeres temaer. 

Den store fordel er, at du giver deltagerne mulighed for at gemme deres personlige program. De tagger de programpunkter, de finder interessante til en samlet visning af deres personlige program. Samtidig med at de naturligvis ser det fulde program også.


Øg deltagerinvolveringen og engagement med online spørgsmål og afstemning

Med ConferenceCommunicator Event App øger du deltagerinvolvering og engagement med online spørgsmål og online afstemning før, under og efter dit event. Dine deltagere kan stille spørgsmål direkte via event app´en, som enten vises med det samme i app´en eller som du godkender inden, de bliver vist. 

Du opretter alle de afstemninger, du ønsker. Du viser enten resultatet direkte i app´en eller på storskærm under dit event. Og holder du en messe, kan deltageren nudges rundt i udstillingen ved at deltage i digital konkurrence med point og præmier.


Nudge dine messegæster rundt i udstillingen

Med personlig udstillerliste og udvidet information samt standplan i ConferenceCommunicator Event App, guider du messegæsterne rundt til at finde relevante udstillere.

Med digital konkurrence nudger du messegæsterne rundt i messehallen med indsamling af point ved scanning af QR-koder. De kan modtager præmier, som whitepapers og webinar eller fysiske gaver, evt. fra udstillere og sponsorer.

 


Giv deltagerne adgang til deres personlige eventværktøj

Med ConferenceCommunicator Event App får deltagerne deres personlige eventværktøj. De danner deres personlige program, personlige udstillerliste, nedfælder deres noter under oplæg, og vælger hvilke præsentationer eller andre dokumenter, som de ønsker at få tilsendt. 

De kan se deres registreringsinformation, bl.a. valg af hotel og transport, og evt. deres præbookede møder med andre deltagere eller udstillere. De uploader deres profilbillede, som tilknyttes deltagerlisten, og de chatter med andre deltagere.


Vis deltagerliste, oplægsholderliste og udstillerliste

Du viser deltagerlisten i app´en, hvis det er ok i følge jeres GDPR regler. Typisk spørger du deltagerne om accept herom, og du viser ofte kun få kontaktinformationer. Deltagerne kan tilknytte deres profilbillede, hvis de ønsker det.

Du viser også en oplægsholder og udstillerliste, hvis det er relevant. Med billede og information, samt evt. link til eksterne websites. Deltagerne kan endda danne deres personlige udstillerliste med deres "favorit" udstillere.


Tilbyd udstiller - og sponsorannoncering

Du tilbyder dine udstillere og/eller dine sponsorer synlighed med ConferenceCommunicator Event App. Du viser lister og information om dine udstillere og sponsorer med tekst, billeder, kontaktinformation og henvisning til deres website. 

Du kan også vise bannerannoncer, hvor som helst i event app´en, evt. inddelt i bronze, sølv og guldsponsorer.


Brug login, når det giver mening

Du bestemmer om, du ønsker at deltagerne skal logge sig ind i app´en, før at de kan tilgå informationen. Hvis du viser deltagerlisten, er det en god idé. Og skal deltagerne chatte med hinanden og/eller tilgå deres personlige profil, ja, så skal de logge sig ind. 

Ønkser du at deltagerne straks skal se app indholdet efter download, ja, så bruger du ikke login til hovedsiden. Men skal personalet scanne deltagerens QR kode - og har du udstillere, der bruger MesseLead, ja så har du en login-menuknap i app´en. 


Send e-mail og push-beskeder med nyt

Send beskeder via ConferenceCommunicator eventsystem, når du har nyt at fortælle. Via e-mailsystemet udsender du en besked med information om din event app samt med link og QR-kode til nem download af app´en. Du udsender løbende push-beskeder, og evt. sms´er, når du vil informere om nyt og eventuelle ændringer.

Du sender beskederne med det samme eller tidsstyrer dem, som betyder at du kan planlægge, hvornår dine beskeder skal udsendes. Som velkomst og "tak for i dag" beskeder.


Brand din event app og få evt. egen white label app

Du brander naturligvis din event app med egne farver, fonte, billeder og ikoner. Ønsker du, at det er din helt egen event app, som deltagerne downloader, ja, så kan vi tilbyde at udvikle en white label event app med egen loaderscreen og splashikon.

Downloader dine deltagere ConferenceCommunicator Event App, ja, så finder de hurtigt jeres event app via jeres selvvalgte event id. 


Administrer og kopier din event app

Via ConferenceCommunicator administrationssystem opsætter du din event app med lige de menupunkter og indhold, som du ønsker. Du starter med at tage udgangspunkt i systemets skabelon. Du kan derefter let kopiere og redigere din event app til næste event.

Data hænger naturligvis sammen, og du kan overføre og vise deltagerliste, oplægsholderliste og udstillerliste fra systemets tilmeldingssystem eller importerer listerne via Excel.

Har du spørgsmål? Eller ønsker du en kort demo af Event App´en og en gratis tjekliste?

Kontakt os straks på: tlf.nr.:70 230 234 el. e-mail: kontakt@attendwise.com. Eller klik på Book en demo, så kontakter vi dig.

Hent din gratis tjekliste

Ønsker du at blive klogere på overvejelserne bag om en event app kan give værdi til lige jeres event? Så hent "din tjekliste til de 7 vigtige beslutningsgrundlag..." 

Hent min tjekliste

Book en demo-visning 

Skal vi gennemgå vores Event App? Så book en personlig demo af vores Event App, hvor vi selvfølgelig tager udgangspunkt i dine behov samtidig med en kort gennemgang

Book en demo

Se Q & A for ofte stillede spørgsmål til vores Event App - mange arrangører har de samme spørgsmål


Q & A for ConferenceCommunicator Event App - ofte stillede spørgsmål

Mange eventarrangører har de samme spørgsmål til vores Event App. Spørgsmål som er helt naturlige at stille som led i deres undersøgelser om ConferenceCommunicator Event App kan være en løsning til deres behov.

Nedenfor opridser vi de spørgsmål og svar, som vi ofte modtager og afgiver. Måske kan du finde svar til nogle af dine spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kontakt os gerne... (tlf.:70 230 234 eller e-mail på kontakt@attendwise.com)


1. Kan jeg få min ConferenceCommunicator event app i egne farver, billede og logo?

Ja, du får selvfølgelig din event app i jeres egne farver og evt. fonte, samt billede og logo. Holder du flere events, som har forskellige farveudtryk, ja, så kan du godt opsætte de forskellige apps i forskellige farver.

 

2. Hvad betyder en white label app egentlig?

En white label app er din udgave af vores event app. Det betyder, at vi udvikler din app med eget splashikon og loaderscreen, hvor deltagerne downloader jeres event app og ikke ConferenceCommunicator. Det har alene betydning for jeres branding og markedsføring. Jeres event app indeholder de samme funktioner som ConferenceCommunicator event app. 

 

3. Kan jeg opsætte min event app lige som jeg ønsker?

Ja, selvfølgelig. Du skræddersyr din event app, som du ønsker den. Med indhold, menupunkter, ikoner og billeder. Du bruger kun de funktioner, som du ønsker. du viser f.eks. kun noter og online spørgsmål under programpunkter, hvis du synes at deltagerne skal have disse muligheder. Du danner hemed din egen app til lige dit formål med din konference, medarbejderevent, messe, kunde-leverandør eller netværksevent. 

 

4. Hvilken slags indhold, kan jeg fremvise i event app´en?

Du kan vise al slags information, som du ønsker. Vi har nemlig sørget for, at du via forskellige sidetyper og menupunkter kan vise forskellig slags information som praktisk information, program, deltagerliste, udstillerliste, standplansoversigt, materiale til download, evaluering med mere.

 

5. Hvordan får deltagerne adgang til deres personlige program i event app´en? 

Hvis du ønsker, at deltagerne skal kunne danne deres eget personlige program, ja, så skal deltagerne blot tilføje programpunktet til deres personlige program under de programpunkter i app´en, som du har valgt. Du bruger typisk funktionen, når du har flere spor eller workshops i samme session - samme tidsperiode. Du kan vælge, at deltagerne kun må tagge ét programpunkt i samme session, så du undgår "dobbeltbooking".

 

6. Kan jeg bruge en online evaluering via event app´en?

Ja, du kan opsætte en eller flere online evalueringer, som du gør tilgængelig via ConferenceCommunicator Event App. Samt du kan sende link til online evaluering via website, hvis du hellere vil det. Du kan bede deltagerne svare på en skala mellem 1 og 5, eller 1 og 10. Samt de kan vælge mellem flere valgmuligheder og svare i form af tekst. Du kan tidsstyre indholdet og planlægge at evalueringen skal gøres tilgængelig straks efter afslutningen på dit event.

 

7. Hvordan kan jeg øge deltagerinvolvering via event app´en?

Du kan engagere og involvere deltagerne med online spørgsmål og online afstemning live under dit event som en del af oplæg og paneldebatter. Men du kan også bruge afstemning og spørgsmål før selve eventen til tidligere involvering. Du kan bruge digital konkurrence til at nudge dine deltagere og messegæster rundt i udstillingen og messeområdet.

 

8. Hvornår slår mit indhold og mine ændringer igennem i app´en?

Når du opretter indhold i event app´en, så bliver det tilgængeligt for deltagerne med det samme. Også ændringer. Medmindre at du bevidst vælger at noget af indholdet først skal vises senere, som f.eks. online evaluering. Men du kan altså foretage ændringer til programmet, som slår igennem med det samme.

 

9. Hvilken slags app-statistik kan jeg se? 

Du kan via administrationssystemet se, hvor mange deltagere, der har downloadet app´en (hvis du bruger login), og fra hvilke devices (Android, iPhone, web). Du kan se statistik på dit indhold, som gør at du får et indblik i deltagernes interesser for dit specifikke app indhold.

Du kan se statistik på deltagernes valg af deres personlige program, som giver dig viden om, hvor mange deltagere, der har tænkt sig at deltage til de forskellige spor og workshops. Det giver dig et redskab til evt. at skifte lokaler. Men husk at valg af programpunkter ikke er en decideret tilmelding.

 

10. Kan mine deltagere tilmelde sig workshops og spor direkte via app´en?

Ja, du kan godt lade dine deltagere foretage en decideret tilmelding til et programpunkt igennem event app´en. Typisk bruger du dette, hvis du ønsker en "rigtig" tilmelding til spor eller workshop, hvor deltagerne tilmelder sig med deres e-mailadresse. 

Deltagerne kan herefter let tilføje det tilmeldte programpunkt til deres personlige program. Hvis deltagerne skulle tilmelde sig spor eller workshop via tilmeldingssystemet (og ikke via app´en), så kan deltagerne også i dette tilfælde let tilføje deres tilmeldte programpunkt via tilmeldingssystemet til deres personlige program i event app´en.

 

11. Kan jeg begrænse antallet af ledige pladser til min workshop eller spor?

Ja, du kan godt sætte et maksimalt antal pladser til rådighed til din workshop eller spor, når deltagerne kan tilmelde sig via event app´en. Når pladserne er opbrugte, ja, kan deltagerne naturligvis ikke længere tilmelde sig dette programpunkt. 

 

12. Hvilke slags beskeder kan jeg udsende i forbindelse med brug af min event app?

Du kan både udsende e-mailbeskeder, push-beskeder og sms-beskeder. Sidstnævnte afhænger, at du tilkøber sms-beskeder hos vores samarbejdspartner af disse sms´er. Du kan udsende beskederne med det samme, når du har skrevet dem, eller du kan planlægge og tidstyre beskederne til at udkomme på et bestemt tidspunkt

 

13. Kan jeg fremvise alle mine udsendte push-beskeder et sted i app´en?

Ja, du kan samle vsining af alle dine push-beskeder et sted i event app´en. For selvom push-beskederne løbende popper op på deltagernes skærm, når du vælger at udsende dem, så er der risiko for at nogle af deltagerne misser beskederne. Derfor kan du benytte et menupunkt i app´en, som sørger for at vise alle push-beskederne, som du har udsendt.

 

14. Gider deltagerne (virkelig) at downloade en event app?

Ja, det gider de fleste deltagere godt. Nogle arrangører har downloads mellem 80-90%. Men du skal selvfølgelig sørge for at værditilbuddet til dem er tydeligt, hvor du fortæller hvad, de får ud af at downloade din event app. Som at de får opdateret viden om eventet lettilgængeligt - ja, lige ned i lommen. 

 

15. Hvad betyder det, at event app´en er platformsuafhængig?

Vi tilbyder dig, dine deltagere og udstillere adgang til ConferenceCommunicator Event App til både Android og iPhone - smartphone som tablet. Samt indholdet kan vises som mobilsite. Det betyder, at du kan målrette så mange deltagere som muligt med jeres kommunikation via en event app. 

 

16. Kan jeg opsætte og bruge flere event apps på et år?

Ja, du vælger om du bruger event app til et event eller flere på et år. Du køber adgang til brugsrettigheden til event app´en. Ikke til antal af events. Prisen afhænger af samlede deltagerantal (i intervaller) på et år. Det betyder, at du selv bestemmer hvor mange events, du ønsker at bruge en event app til. Hvis du f.eks. har købt adgang til 1000 deltagere, så kan du holde et event med 1000 deltagere, eller to events med 500 hver, eller 10 events med 100 deltagere hver.

 

17. Kan jeg skabe en app skabelon og kopiere indholdet fra en event app til en anden?

Ja, du kan selvfølgelig kopiere og redigere i dine events app til nem genopsætning og opsætning påny. Du opretter typisk din første event app ud fra systemets app skabelon. Herefter kopierer du din egen app skabelon til næste event. Uanset om du bruger en event app en gang årligt, eller om du bruger flere event apps på et år.

 

18. Kan jeg oprette mit program i et Excel ark og importere til administrationssystemet? 

Ja, du kan godt oprette dit program i vores Excel skabelon for app-programmet. Det er særligt en fordel, for dig, der har et omfattende program. Du opretter både selve programpunkterne, tidspunkter, sted, temaer og oplægsholdere.

Du importerer herefter programmet i administrationssystemet, og du kan selvfølgelig løbende importere påny, når du har nyt eller ændringer. Men har du et mere enkelt program, kan det være lige så let for dig, at oprette programmet direkte i app´en via administrationssystemet.

   

19. Kan jeg også vise app-indholdet på engelsk - og kan jeg både vise en dansk og en engelsksproget app?

Ja, du kan vælge, om du ønsker at vise dit app indhold på dansk eller engelsk - eller begge dele. Du fortæller blot systemet, hvilket sprog det skal være på, og så slår system-sproget. Du skal naturligvis oprette selve indholdet på det sprog, du ønsker.

Hvis du ønsker at vise app indholdet på begge sprog, ja, så opretter du to apps på hver sit sprog, og så kan du faktisk henlede fra den ene app til den anden via det, vi kalder sprogversionering.

 

20 . Hvordan sikrer jeg mig, at jeg overholder GDPR i forbindelse med brug af event app´en? 

Du skal både være opmærksom på de procesmæssige og de tekniske foranstaltninger, når vi taler GDPR og persondata. Vi har naturligvis foretaget de tekniske foranstaltninger, der skal til, som kryptering af email og af kommunikation som chat-beskeder. Du kan også med fordel sætte vores eventsystem op til at slette deltagerdata efter en vis dato, som du vælger.

Vi anbefaler, at du kun viser deltagerlisten i app´en, hvis du aktivt har bedt deltagerne om deres accept hertil. Enten via ConferenceCommunicator Tilmeldingssystem eller via et andet system. Vi anbefaler også, at du kun viser nogle af kontaktdataene i listen. 

Vi har som databehandler og I som dataansvarlig underskrevet en databehandlerkontrakt, som lever op til GDPR og Databeskyttelsesforordningen. 

 

X

Har du spørgsmål?

Kontakt Jeannette på
tlf.nr.: 42464603 eller
je@attendwise.com


Kontakt os

Kontakt Jeannette

Har du spørgsmål om vores Event App? Eller spørgsmål om vores andre funktioner i ConferenceCommunicator Eventsystem?

Ring til Jeannette Eis på (+45) 424 646 03 eller e-mail hende på je@attendwise.com.

Eller se en kort gennemgang af alle vores moduler og funktioner.

Se alle moduler