Virtuelle og hybride events bliver en del af fremtidige events - i tillæg til de fysiske!


Nyhedsbrev udgivet den 20.november 2020 (nr. 2)

Temaet for vores nyhedsbrev nr. 2 er virtuelle og hybride events. For det er svært at komme udenom. Vi glæder os alle i branchen til at de fysiske møder, konferencer og messer kommer tilbage igen. Mange arrangører er i gang med at planlægge de næste fysiske events. Og vi må jo godt holde fysiske events i profesionelle rammer i dag. Og heldigvis for det.

Men fremtidens pil peger også på, at nogle events vil blive holdt enten kun virtuelt eller som hybride events. Derfor vil vi gerne kunne tale ind i "alle" former for typer af events. Både de fysiske, hybride og rene virtuelle. Både med hensyn til inspiration i form af blogindlæg og til inspiration med hensyn til vores eventplatform. For ja, vi følger også med tiden - og er i fuld gang med at udvikle et virtuelt modul.

 


Hybride events - hvad er fordelene og ulemperne?

Har du erfaring med - eller overvejer - at holde et hybridt event? Hvor du både invitere deltagere fysisk og virtuelt? Altså et event, hvor du fokuserer på værdi og udbytte for både dine fysiske deltagere og dine virtuelle?

Umiddelbart lyder det måske som den perfekte løsning, at deltagerne kan vælge mellem fysisk eller virtuel deltagelse. Men er du klar over ulemperne eller skal vi sige udfordringerne? Såvel som fordelene - for de er der jo selvfølgelig også...

Læs Jeannette´s blogindlæg med fordele og ulemper, samt 5 konkrete tips/spørgsmål du kan stille dig selv ved planlægning af et hybrid event.

Læs blogindlæg


Få 5 konkrete råd til hvad du skal huske ved planlægning af online konferencer

Der er mange arrangører, der har måtte erstatte de fysiske konferencer med online konferencer i 2020. Og det har naturligvis været nyt for de fleste. Hovedlæringen heraf er at online konferencer kræver, at man holder dem på det virtuelle rums præmisser. At man husker, at man skal involvere og aktivere deltagerne bag skærmen. At man ikke kan gøre som man plejer - til de fysiske konferencer.

Med andre ord, planlægger du at holde en online konference (eller anden form for online event), så HUSK at planlæg den med det virtuelle rum for øje.

Læs Jeannette´s gæsteindlæg på Meetafy.dk - med 5 konkrete råd til, f.eks. hvordan du kan holde en online konference med variation og deltagerinvolvering.

 

Læs blogindlæg på Meetafy.dk


Vi er i fuld gang med udvikling af en virtuel eventplatform

Vi har altid haft et motto, der siger: "Hvis vi ikke udvikler - så afvikler vi". Derfor har vi konstant forkus på videreudvikling af ConferenceCommunicator eventplatform (når det giver mening, vel at mærke). Nogle gange er det mindre videreudviklinger og justeringer. Andre gange er det større udviklinger.

Og ja, vi er så gået i gang med udvikling af et helt nyt virtuelt event-modul. Hvorigennem man holder sine virtuelle (eller hybride) events. Med live-streaming, præsentationer, deltagerinvolvering og netværksmuligheder. Samt branding og lead-generering. 

Simpelthen fordi, vi har kigget i krystalkuglen og spår en fremtid, hvor virtuelle og hybride events også vil blive holdt. Udover de fysiske events, som kommer tilbage!

Se Produktnyhed