Velkommen til ConferenceCommunicator Inspirationsnyt


Nyhedsbrev udgivet den 9. september 2020 (nr. 1)

Velkommen til ConferenceCommunicator Inspirationsnyt og vores første nyhedsbrev. Vi er spændte på, hvordan du tager imod vores nyheder. Vi håber selvfølgelig, at det giver dig inspiration til planlægning og afvikling af dine events - med eventteknologi som omdrejningspunkt.

Vi ønsker både at give dig ren inspiration i form af blogindlæg og konkrete input til, hvordan du kan bruge ConferenceCommunicator til forskellige opgaver. Derfor inddeler vi vores nyheder i Inspirationsblog og Produktnyheder - samt virksomhedsnyt.

Og da Jeannette skriver en del blogindlæg til Meetafy.dk, vil vi guide dig derhen, når vi har nyt inspiration - men kom venligst tilbage til os igen :)


Hvordan kan du overholde myndighedernes retningslinjer via eventteknologi?

Mange har desværre måtte aflyse eller udskyde deres fysiske events. Men hvordan er det nu med retningslinjerne for afholdelse af fysiske events? Hvad må du? Og hvordan kan du minimere den tætte kontakt og alligevel holde en god og sikker fysisk konference, netværksevent eller messe?

Læs Jeannette´s blogindlæg på Meetafy.dk for nyttige fif og idéer med eventteknologi som hjælp.

Læs blogindlæg på Meetafy.dk


Husker du dit formål med en event app? Se tjeklisten med 7 punkter...

Husker du at have formålet for øje, når du bruger - eller overvejer - en event app? Alle ved, eller har en idé, om hvad en event app er. Men ingen app er ens. Som alt andet er det en god idé, at have klarlagt sit formål med at bruge en app inden man går i "krig" med brugen. Og der kan jo være flere formål.

Mange bruger en event app til at formidle programmet og samle praktisk information. Men hvad med funktioner til at øge deltagerinvolveringen? Og til at vise udstillerliste og standplan? Og hvad kan man ellers bruge den til?

Læs Jeannette's blogindlæg på Meetafy.dk for en kort opridsning, og tjekliste, af funktioner i forhold til formål.

Læs blogindlæg på Meetafy.dk


7 punkter til din event planlægning

Planlægning og administration af events tager en del tid. Det ved alle, der sidder med det. Uanset type af events. De eventplanlæggere og administratorer, der har masser af erfaring ved, hvad det kræves. Og kører måske på rutinen.

Men husker du at stoppe op, og se om du kan forbedre din event planlægning? Få her 7 punkter du med fordel kan gå igennem... 

Læs blogindlæg


Hold dig orienteret om vores nyudviklinger

Vi udvikler løbende nye funktioner til ConferenceCommunicator. Nogle gange helt nye moduler og andre gange nye funktioner til fx event app´en. Idéerne kommer både fra os selv og fra kunderne. Og så kommer udfordringen, hvordan vi sørger for at holde alle vores kunder (og interesserede) opdateret om disse nyudviklinger. 

Derfor vælger vi nu at samle information om nye funktioner under Produktnyheder på vores hjemmeside. Vi forsøger at inddele det i emner, så nogle gange bliver "gamle" funktioner også omtalt.

Så hvis du vil se hvad, vi har udviklet på det sidste - tag et kig på oversigten for produktnyheder.

Se Produktnyheder


Sådan lever du op til myndighedernes krav med vores check-in og check-out løsning

Hvad enten du er arrangør af et stormøde, konference, seminar, netværksmøde, kunde-leverandørevent eller messe, ja, så har du fået en del udfordringer siden marts 2020. En af de store udfordringer er kravene til hvor mange deltagere, der må være til din fysiske event. Vi skal selvfølglig alle være påpasselige og leve op til myndighedernes krav og anbefalinger. Og det ved jeg, at du vil gøre alt for som ansvarlig for events.

Men hvordan kan ConferenceCommunicator hjælpe? Med vores check-in og check-out scanning af dine deltagere har du hele tiden styr på hvor mange mennesker, der er under samme tag på et givent tidspunkt. Og du kan til enhver tid dokumentere at du lever op til myndighedernes krav.

Læs nyhed


Nu kan du også udsende nyhedsbrev og nyhedsmails via ConferenceCommunicator

Nyhedsbrevsudsendelse - er det ikke noget, der normalt sker via emailplatforme som mailchimp med flere? Og jo, det er det da. Men hvad nu, hvis du også kan udsende nyhedsbreve og nyhedsmails fra ConferenceCommunicator? 

Hvorfor har vi nu også udviklet nyhedsbrevsudsendelse? Simpelthen for at skabe sammenhæng, både med hensyn til look & feel og med hensyn til at bruge ét samlet system. Det er ikke længere nok kun at tilbyde et tilmeldingssystem og en event app. Arrangrene søger ét system til det hele. Det er netop derfor, at vi hele tiden videreudvikler i takt med behov og efterspørgsler. Og da markedsføring og Eventkommunikation er centralt, når du skal holde en event, ja, så er det ntaurligt at vi også tilbyder en event website OG nyhedsbrevsudsendelse.

Læs nyhed


Vi samarbejder med Kongresartikler.dk

SortKaffe og Kongresartikler.dk samarbejder om at give kunderne det bedste setup for udskrivning af navneskilte, som vores nye on-site udskrivning af navneskilte.

Kongresartikler.dk leverer navneskilte og kongresmærker samt nøglesnore med videre. Og vi leverer selve tilmeldingssystemet og softwaren, der gør det muligt at udskrive onsite. 

Vi oplever nemlig at flere og flere eventarrangører er interesseret i at udskrive navneskilte on site, når deltagerne ankommer. Deltagerne skal blot fremvise deres personlige QR-kode, som scannes af personalet via ConferenceCommunicator event app. Og her bliver de så både ankomstscannet OG samtidig printes deres navneskilte.

Læs nyhed


Vi er flyttet! Kom gerne forbi...

Vi har slået ny "teltlejr." Vi syntes nemlig, at vi trængte til luftforandring. Og har derfor hevet teltpælene op og har flyttet "teltet" til en ny plads.

Vi er flyttet fra Vejle til Hedensted, så det er jo så også blevet et regions skifte fra Region Syddanmark til Region Midtjylland. Vi er glade for det nye kontor. Det ligger lige ved siden af den østjyske motorvej (E45) og har gratis P-pladser og et fint mødelokale med masser af plads (og projekter). 

Kom endelig forbi os til en kop kaffe - sig bare lige gerne til:)

NB. Selvom vi bor i Jylland, kommer vi jo også ret tit til Sjælland og Fyn - så langt er der jo ej i Danmark :)

Se kontaktdetaljer her