Gratis webinar, navneskift og produktnyt


Nyhedsbrev udgivet den 10.juni 2021 (nr. 5)

Der er sket en del siden sidst, og derfor er det på tide med en lille opdatering, synes vi.

1. Vi har skiftet firmanavn fra SortKaffe til Attendwise!

2. Vi oplever en større aktivitet inden for møde & eventbranchen. De fleste arrangører planlægger konferencer og messer igen,

3. Vi har endnu nyt under Produktnyt, da vi har udviklet en del nye funktioner, som hjælper messearrangører med at genererer flere varme leads til deres udstillere.

4. Vi oplever en større fokus på at spare tid - fra arrangørenes side. Som udmynter sig i efterspørgsel på vores modul TaskCommunicator - og inspiration til forskellige blogindlæg fra Jeannettes hånd vedr. tidsbesparelse. 

5. Vi inviterer, i samarbejde med online mediet Meetafy og Konventum & Højstrupgård, til et gratis online event d.15.juni kl 14.00-15.30 om, hvordan du som arrangør kan jonglere mellem at holde online, hybride og fysiske events med digitale eventværtøjer til hjælp.

Tilmeld dig her

 

God læselyst.

Med venlig hilsen Jeannette/Attendwise

 


Skab flere varme leads til dine udstillere

Vi udvikler løbende nye funktioner i ConferenceCommunicator i tæt samarbejde med vores kunder. Og som arrangør (med udstillere) kan du nu tilbyde udstillerne at få indsigt i messegæsterens interesse i dem via forskellige tiltag.

Fx hvis dine udstillere holder oplæg, ja, så kan de faktisk se, hvem, der har tilmeldt sig deres programpunkt. Og tilbyder de download af produktkatalog, whitepapers el.lign., ja, så kan de se, hvem, der har downloadet disse. Og for messegæsterne er det blevet endnu lettere at sortere i de mange programpunkter og se hvad udstillerne kan tilbyde.  

Læs Produktnyhed


Indhent nu også information fra dine oplægsholdere via TaskCommunicator

Vi udviklede oprindeligt TaskCommunicator, et ConferenceCommunictaor modul, til at automatisere indhentningen af materiale fra udstillerne. Men som mange har ønsket, ja, så kan man nu også automatisere indhentningen af information og materiale fra sine oplægsholdere. Det kunne man i princippet godt tidligere, men nu har vi indført flere relevante funktioner og automatiseret processen endnu mere.

Uanset om man indhenter materiale fra udstillerne eller oplægsholderne, ja så kan processen automatiseres.

Se TaskCommunicator


Skil dig ud fra mængden

Med det stigende tilbud af webinar og online events, er det blevet endnu vigtigere at skille sig ud fra mængden, når du vil tiltrække deltagere (og ustillere) til din event. Og nu hvor de fysiske events (heldigvis) er ved at vende tilbage, ja, så skal du jo være skarp på at præcisere hvad, deltagerne får ud af at møde fysisk. Det er der egentlig intet nyt i. Men måske kan du (alligevel) blive inspireret - uanset om du holder fysisk, ren online eller hybrid event - med bl.a.:

1. Vær tydelig værditilbuddet

2. Involver deltagerne så viden blir læring

3. Tilbyd newtorking muligheder 

Se Meetafy.dk


Sådan sparer du tid

Det lyder måske ikke så sexet igen at spare tid. Men tid er sjældent noget, eventarrangører har for meget af. Derfor bør du have stærk fokus på, hvordan du kan sparer tid - efter min mening. For ikke at tale om dine udstilleres tid og deltagernes. 

Start med at kortlæg dine opgaver og processer og find ud af, hvrodan du kan spare tid ved at gøre tingene anderledes - som at digitalisere processerne. Og se også på hvordan, du kan have foksu på udstillernes og deltagernes tid. 

Læs blogindlæg


Fra SortKaffe til Attendwise

Hånden på hjerte, jeg ved ikke hvor spændende en nyhed, det er, at vi har skiftet navn. Men blot til info, så hedder vi nu Attendwise - og ikke længere SortKaffe. Det er selvfølgelig for at sætte endnu mere fokus på, at vi udvikler software, som hjælper arrangører med at holde "kloge" og smarte møder og events - på forskellige måder. Her tænker vi bl.a. på: 

1. Bæredygtighed
2. Tidsbesparelse
3. Datasikkerhed
4. Networking
5. Bundlinje

 

Se www.attendwise.com


Kom til gratis webinar om jonglering ml. virtuelle, hybride og fysiske events

Hvornår? d.15.juni kl 14.00-15.30?

Hvordan? Tilmeld dig gratis her

Med hvem? I samarbejde med Meetafy og Konventum & Højstrupgård holder jeg (Jeannette Eis) et online event d.15.juni om, hvordan du som arrangør kan jonglere mellem at holde online, hybride og fysiske events med digitale eventværtøjer til hjælp.

Hvorfor? Du får på små 90 minutter indblik i:

  • Planlægning og eksekvering af events med eventværktøjer
  • Networking muligheder - fysisk og online
  • Involvering af deltagerne - fra passive til aktiv deltagere
  • Registrering og logistik til fysiske events

    Læs mere og tilmeld dig - samt se video-præsentation her

Tilmeld dig her