Sådan planlægger du dine events i 2021


Nyhedsbrev udgivet den 12.januar 2021 (nr. 4)

Godt nytår! Er du klar til 2021? Det er vi hos SortKaffe. Og vi har startet året ud med lancering af ConferenceCommunicator Live - vores virtuelle platform til at afholde online events.

Der er ingen tvivl om at 2020 blev et år, som ingen af os havde forestillet os. Slet ikke tilbage i januar 2020. Det var helt sikkert en udfordring at planlægge og arrangere events i 2020. Det store spørgsmål er så, hvordan 2021 mon bliver for et event år. Hvornår kan du holde fysiske events igen? Og hvornår er det en god idé, at holde virtuelle events?

Netop planlægning af events er omdrejningspunktet for årets første nyhedsbrev. Vi kommer blandt andet ind på, hvad du skal være ekstra opmærksom på, når du planlægger henholdsvis fysiske og online events. Og med eventstrategi og plan A og B for øje.

Sammenfatning og gæsteindlæg
Måske fulgte du med i vores julekalender i december? Men hvis ikke, så medtager vi her to gæsteindlæg fra henholdsvis Olina Jægergaard, direktør i Kursuslex og Anne Dalgaard, Ejer af EventAnne og Event Portfolio Manager hos Ingeniørforeningen, IDA. Disse indlæg er nemlige rigtig gode bidrag til eventstrategi og planlægning.

Samt vi har udarbejdet en sammenfatning - en slags kvik guide - af de 6 artikler fra vore 6 gæstebloggere til julekalenderen og en af artiklerne fra undertegnede (Jeannette fra Sortkaffe). Alle indlæggene omhandler nemlig planlægning og markedsføring af events - lige i tråd med dagens nyhedsbrev.

God læselyst!

Med venlig hilsen Jeannette/SortKaffe

 


ConferenceCommunicator Live er gået i luften

Vi har netop lanceret vores nye modul: ConferenceCommunicator Live - Conference. Det er en virtuel platform for dig, der ønsker at holde virtuelle events som online konferencer og webinarer med faglige indlæg og deltagerinvolvering. Og det er for dig, der ønsker at kunne styre den virtuelle event selv - via vores såkaldte "producerrum".

Du streamer direkte gennem platformen, samtidig med at dine deltager kan chatte, deltage i Q&A og online afstemninger. Og holder du hybride events, ja, så vil spørgsmål og afstemning fra hhv. de fysiske og virtuelle deltagere "gå samme sted hen". 

Nysgerrig, så læs her kort om løsningen - og kontakt os, hvis det har interesse med en dialog herom og præsentation. NB. ConferenceCommunicator Live - Exhibition lanceres til foråret.

 

Læs Produktnyhed


Kvikguide: 7 gode råd til planlægning og markedsføring af events i 2021

Lad os gøre som på billedet. Slå en stor tyk streg over 2020 og se fremad i 2021. Ja, det omhandler alle indlæggene stort set om i dette nyhedsbrev. Men hvis du kunne få 7 gode råd til eventplanlægning og markedsføring af events i 2021 fra 7 forskellige aktører - hvilke 7 råd ville det så være?

Det har vi nogle bud på, som omhandler: 1. Eventarrangørenes forventninger til 2021; 2. Hvordan du skaber en eventstrategi og plan; 3. Hvilke kriterier du med fordel kan tænke på, når vi taler om bæredygtige events; 4. Hvorfor fysiske rammer er vigtige for din event; 5. Fordele og ulemper ved hybride events; 6. Markedsføring af dine events på LinkedIn; 7. Hvordan du bruger storytelling til markedsføring af din event og fastholdelse af dine deltagere.

Læs kvikguiden


5 trin til hvordan du planlægger dine konferencer og events i en foranderlig tid

Det er svært at planlægge konferencer, netværksevents og messer i denne tid. Men der er lys for enden af tunnelen. Specielt med Sundhedsmyndighedernes udmeldning om den danske vaccineplan. Har du lagt en eventstrategi og plan for 2021? Har du en A og B plan alt efter hvornår du igen kan holde fysiske events og hvornår du må ty til online events?

Læs denne artikel på Meetafy.dk, hvis du vil have en mini tjekliste til planlægning i en foranderlig tid.

Læs blogindlæg på Meetafy.dk


3 ting du ikke må glemme, når du indhenter tilmeldinger til din event

At indhente tilmeldinger til sin event virker måske som "piece of cake", men der er (jo) en del overvejelser i forhold til hvilke informationer du skal - og må - indhente til din event. Og husker du at tydeliggøre formålet med indhentningen af informationerne? Samt selvfølgelig ikke at videregive personoplysninger til 3.mand uden samtykke?

Læs blogindlægget og få 3 konkrete tips, til hvad du (bør) huske...

Læs blogindlæg på Meetafy.dk


Sådan skaber du en eventstrategi og plan

Når du planlægger en event som en faglig konference eller et medarbejderseminar, husker du så at planlægge ud fra en eventstrategi - og virksomhedsstrategi? 

Husker du at indtænke eventstrategi, formål, oplevelse, indlevelse, adfærdsændring og virksomhedsstrategi? Læs Anne Dalgaard´s blogindlæg, hvor hun gennemgår sin konkrete model, til hvordan du ud fra en eventstrategi og oplevelsesdesign kan gå operationelt til værks, når du planlægger dine events.

 

Læs gæsteindlæg på eventanne.com


Hvad er forventningerne og tendenserne for 2021 ifølge møde - og eventplanlæggerne?

Hvordan bliver 2021 mon ifølge møde - og eventplanlæggerne i Danmark? Hvordan ser det ud med forventningen til afholdelse af fysiske, online og hybride møder & events? Og hvilke kriterier kigger de på, når de skal booke fysiske venues?

Det kan du læse om i Kursuslex' omfattende analyse: Mødebarometeret 2020, som har lagt særlig vægt på forventninger og tendenser for 2021 med Corona-pandemien for øje. Som arrangør af events, kan du da få et indblik i hvad andre forventer og tænker om 2021 - samt lægger vægt på og har af krav til f.eks. hotel - og konferencestederne.

Gå til Mødebarometeret 2020